Mirjana KostovDosen (Custom)

SILVEREX U AKUPUNKTURI I HOMEOPATIJI

Kostov Došen dr. Mirjana, liječnica opće medicine (od 1985. god.), radi u samostalnoj privatnoj praksi od 1994 god. Specijalizirana za područje komplementarne medicine uz dugogodišnje iskustvo u području akupunkture i homeopatije te iridologije itd.

Posebna područja interesa su biljna terapija i prirodna prehrana te upotreba Klamatske alge u prehrani i terapiji. Iza sebe ima niz javnih predavanja u Hrvatskoj i inozemstvu, i autor je mnogih članaka u području prevencije bolesti i održavanja zdravog života.

Privatna ordinacija opće medicine, akupunkture i homeopatije, Žrtava fašizma 10/1, 51000 Rijeka

Tel: 051/215-604 | E-mail: mirjana.kostov-dosen@ri.t-com.hr

Iskustvo sa Silverex proizvodima

Mogu reći da su Silverex proizvodi pravo osvježenje na našem tržištu mnogobrojnih preparata koji nam olakšavaju svakodnevni život. Vrlo su učinkoviti za širi spektar problema vezanih uz kožu. Najznačajnije je odsustvo nuspojava kojima smo itekako izloženi svakodnevnom upotrebom mnogih kozmetičkih i farmaceutskih proizvoda, klorirane vode, prekomjerne konzumacije štetnih ugljikohidrata i zasićenih masti, aditiva i konzervansa.

Već pri početnom korištenju ovih proizvoda gubi se sumnjičavost većine ljudi, naviklih na pretjerane reklame i lažna obećanja na deklaracijama. Dominira njihova učinkovitost rješavaju se mnogobrojnih krema i masti za suhu ili osjetljivu kožu (za tijelo, lice, noge, ruke...). Koža postaje prirodno mekana, bez osjećaja neugodne zategnutosti i bez perutanja (česte su povratne informacije pacijenata koji su se riješili dugotrajnih problema sa suhom kožom, dermatitisima, seboroičnim problemima isl.).

Osobno sam ostala iznenađena učinkovitošću Silverex tuša i spreja (koje sam imala prilike isprobati zahvaljujući vama). Svakako imate još jednog korisnika kojem ste otklonili sumnje u reklamne deklaracije. Iznimna učinkovitost se pokazala i kod nazalne primjene u slučajevima alergija i opetovanih upalnih procesa u gornjim dišnim putevima. Preporučam koristiti sprej u svakodnevnom životu za pročišćavanje nosne sluznice i čestih upala sinusa (pri tome se ne treba bojati oštećenja sluznice kod vrlo čestog sprejanja i može se neograničeno dugo koristiti), za osvježenje suhe kože lica i ruku, za smirenje upalnih procesa na koži (npr. nakon intenzivnijeg sunčanja), mogu se tretirati bakterijske i gljivične promjene, upalni procesi na desnima... i još puno toga. Njegova će cijena biti višestruko isplativa zbog neobično dugog vijeka trajanja spreja i nemogućnosti isteka roka trajanja, te se preporuča imati ga u svakoj kućnoj ljekarni.

Mišljenja sam da Silverex proizvodi predstavljaju veliki pomak u preventivnoj komponenti svakodnevne primjene, svakako olakšavaju, ublažavaju i dovode do smanjenja akutnih i kroničnih tegoba vezanih za kožu i sluznice. Sve veći broj vrhunskih istraživača, liječnika i terapeuta svih profila se okreću preparatima koji mogu unaprijediti naše zdravlje s jedne strane, a biti potpuno neškodljivi s druge strane. O učincima srebra se već dugo zna, a novija istraživanja ukazuju da upravo te malene, ionske čestice srebra predstavljaju čimbenik koji će napraviti golemi iskorak u tretiranjima određenih bolesti i tegoba.

Silverex proizvodi nisu testirani na životinjama, ne sadrže konzervanse, parabene, dodane sintetičke mirise i bojila, nisu komedogeni.