Goran Protega, vlasnik i direktor obiteljske tvrtke Protega d.o.o.
Tvrtka koja se bavi promicanjem vrhunske tehnologije i kvalitetnih načina održanja zdravlja i ljepote za Gorana Protegu je logičan iskorak. Iskustva koje je g. Protega stekao kao vrhunski sportaš, pomogla su mu da spontano uđe u svijet medicine i moderne tehnologije.
Goran Protega zadnjih 30 godina postiže odlične poslovne i sportske rezultate, koji su posljedica njegove jake želje za napredovanjem na svim razinama. Rezultati su došli zato što je g. Protega ulagao trud, znanje i usavršavanje na svim razinama. Baveći se uspješno obrtom već 28 godina, 2008 godine osnovana je tvrtka Protega d.o.o. kao ekskluzivni zastupnik Silverex proizvoda na bazi srebra koji predstavljaju simbiozu vrhunske tehnologije i medicine.
Brzo i efikasno djelovanje srebra poznato je od antičke do suvremene medicine. Važne značajke Silverex proizvoda svakako su učinkovitost, dugotrajnost i vrhunski dizajn. "Svaki od Silverex proizvoda isprobao sam na vlastitoj koži. Probni period trajao je duže vrijeme unutar kojeg sam se uvjerio u njihovu kvalitetu i efikasnost", kaže Goran Protega. Osim toga, brojni certifikati i svjetska istraživanja pokazala su visoku kvalitetu Silverex proizvoda čija je učinkovitost prepoznatljiva gotovo u cijelom svijetu.

SPORTSKA KARIJERA

Protega2 Sport je u životu Gorana Protege uvijek imao posebno značenje, višestruki je europski i državni prvak u pikadu. Postao je najtrofejniji hrvatski igrač svih vremena sa 10 europskih titula u svim kategorijama i asocijacijama; 19 titula državnog prvaka u četiri zemlje i najviše nastupa za hrvatsku reprezentaciju sa dvije osvojene europske titule. Iako je u pikadu postigao svoje najbolje rezultate, iznimno uspješan bio je u još nekoliko sportova.
Izdvajamo podvodni ribolov, jedrenje i motociklizam. Tijekom 20 godina sudjelovanja na najprestižnijim natjecanjima u podvodnom ribolovu 1992. Goran Protega postaje državni ekipni prvak. Titulu državnog prvaka ponio je i u jedrenju u klasi krstaš. Motociklizam mu je donio titulu prvaka Hrvatske u vožnjama spretnosti. Sudjelujući više od 20 godina na stotinama natjecanja u više sportskih kategorija, Goran Protega osvojio je preko 800 pokala, medalja i plaketa.
Provodeći iznimno aktivno život, Goran je putem usvojio kvalitetne metode življenja, koje su ga dovele do sadašnje razine.

Silverex proizvodi nisu testirani na životinjama, ne sadrže konzervanse, parabene, dodane sintetičke mirise i bojila, nisu komedogeni.