logo silverex krema
Krema Naslovna Slika

HIDRATACIJA Dovoljna količina vode u epidermi povoljno djeluje na sve ostale procese neophodne za elastičnost, otpornost i zdravlje kože. Prirodni biljni sastojci u kremi tradicionalno se koriste za nadomještanje vlage u koži.

SREBRO Prikriveni uzročnici nepravilnosti kože lica često su patogeni organizmi koji mogu uzrokovati akne, perutanje kože, crvenilo i osjećaj nelagode. Uloga srebra je antibakterijska - borba protiv patogenih organizama. Srebro iz kreme ne prodire u kožu već se zadržava na površini - na taj je način čisti, trenutno umiruje, smanjuje alergijske reakcije i štiti kožu od negativnih vanjskih utjecaja.

UROSOLIČNA KISELINA Učinkovitim protuupalnim djelovanjem znatno smiruje područja zahvaćena upalom, iritacijom ili oštećenjem. Zahvaljujući svom antioksidativnom djelovanju koža postaje glatka, čista i zdrava. Stabilizira i obnavlja kožnu membranu. Učinkovito djeluje protiv mikroba. Dobivena iz biljke Duboisia Hybrids, porijeklom iz Australije.


UPOTREBA Svakodnevno nanijeti na očišćenu kožu lica i vrata ili drugih ciljanih područja, ujutro i navečer. Iako se rezultati vide i prije, kao tretman za nepravilnosti koristiti barem tri mjeseca. Izbjegavati direktan kontakt s očima. Idealna podloga za šminku.

HRVATSKI PROIZVOD
Silverex proizvodi nisu testirani na životinjama, ne sadrže konzervanse,
parabene, dodane sintetičke mirise i bojila, nisu komedogeni.

POTPUNO PRIRODAN ODABIR ZA LIJEPU I ZDRAVU KOŽU

Silverex exclusive kremu čini više od 98 % prirodnih sastojaka iznimno visoke kvalitete koji ne iritiraju kožu.

SrbSREBRO: Prikriveni uzročnici nepravilnosti kože lica često su patogeni organizmi koji mogu uzrokovati akne, perutanje kože, crvenilo i osjećaj nelagode. Uloga srebra je antibakterijska - borba protiv patogenih organizama. Srebro iz kreme ne prodire u kožu već se zadržava na površini - na taj je način čisti, trenutno umiruje, smanjuje alergijske reakcije i štiti kožu od negativnih vanjskih utjecaja.

URSOLIC ACID: Učinkovitim protuupalnim djelovanjem znatno smiruje područja zahvaćena upalom, iritacijom ili oštećenjem. Zahvaljujući svom antioksidativnom djelovanju koža postaje glatka, čista i zdrava. Stabilizira i obnavlja kožnu membranu. Učinkovito djeluje protiv mikroba. Dobivena iz biljke Duboisia Hybrids, porijeklom iz Australije.

MasMASLINOVO ULJE: Maslinovo ulje je od davnina poznato po svom blagotvornom djelovanju na kožu. Bogato je vitaminom A i E koje ima antioksidativni utjecaj. Izuzetno pogodno za dehidriranu, osjetljivu i upaljenu kožu, a pritom smanjuje svrbež i osipe. Maslinovo ulje čini kožu elastičnom, glatkom i nježnom te spriječava prve znakove starenja kože.

KretoviULJE SUNCOKRETA: Ulje suncokreta dobiva se postupkom hladnog prešanja najkvalitetnijih sjemenki suncokreta. Tim postupkom sačuvaju se visokovrijedni prirodni sastojci kao što su vitamini A, E, D , proteini, esencijalne linolne masne kiseline i slično.

Zacjeljuje oštećenja na koži, hidratizira ju, regenerira i njeguje. Zbog svojstva brzog upijanja olakšava prijenos molekula u kožu. Također je poznato po svom adstrigentnom djelovanju odnosno sužavanju pora i reguliranju masnoće. Posjeduje snažno protuupalno djelovanje, koristi ga se i kod ekcema, te pelenskog osipa. Omekšava i vlaži kožu. Ulje suncokreta poznato je po brzom upijanju u kožu.

MaslacKARITE (SHEA) MASLAC: stvara film na koži koji sprječava gubitak vlage. Čak i vrlo osjetljiva koža atopičara nikad loše ne reagira na njega. Lako prodire u kožu, ne začepljuje pore, zbog čega koža može disati. Obnavlja stanice kože i tako ju čini zdravom, djeluje protuupalno i pomaže kod raznih kožnih oboljenja kao što su seboreja, psorijaza, ekcemi, atopijski dermatitis i akne. Zbog umirujuće prirode, shea maslac je odličan za bilo koje oblike iritacija. Sadrži vitamine A, C, D, E i F, te visok sadržaj proteina i minerala.


Silverex proizvodi

29,00 HRK po komadu Četkica ultra fine
375,00 HRK po komadu Silverex sprej
745,00 HRK po komadu Silverex tuš
32,00 HRK po komadu Medium četkica za zube
29,00 HRK po komadu Junior četkica za zube
Silverex proizvodi nisu testirani na životinjama, ne sadrže konzervanse, parabene, dodane sintetičke mirise i bojila, nisu komedogeni.