sapun za svakodnevnu primjenu

sapun na bazi srebra

Sastojci: Sastoji se od preko 50 izuzetnih sastojaka od kojih je najvažnije srebro. Neki od ostalih sastojaka: kokosovo ulje, maslinovo ulje, blagotvorna zelena glina, alge, kamilica, vitamin E

Uporaba: Svakodnevno nasapunati željeno područje, ostaviti par minuta i zatim isprati. Sapun je pogodan za cijelu obitelj posebno za osobe s problematičnom kožom.

Savjet: Za optimalne rezultate koristiti u kombinaciji sa Silverex kremom. Redovitom uporabom sapuna sprečava se nastanak novih nepravilnosti.

Srebro u sapunu ima svojstva antibiotika i antiseptika te eliminira bakterije, viruse i gljivice. Prijateljski reagira na kožu tako što čuva zdrave stanice a djeluje samo na patogene. Srebro iz sapuna ne prodire u kožu već djeluje na samoj površini.

Akne na licu, leđima, dekolteu i rukama - Sapun je posebno učinkovit ukoliko se koristi 2 puta na dan.
Neugodni mirisi – ukoliko se koristi ispod pazuha mogu se smanjiti dezodoransi. Također može se koristiti i za neugodne mirise na stopalima.
Pranje kose – kod kratke kose koja se masti i peruta sapun pomaže da smiri vlasište.
Problemi na koži – za različite ekceme, keratoze, neka otvorena područja i sve što ima uzročnik bakteriju, virus i gljivicu.
Intimna njega – može se koristiti za pranje intimnih područja.
Higijena tijela – za svakodnevnu higijenu tijela
Gljivice na stopalima – samostalno ili uz određenu kremu protiv gljivica vrlo učinkovito rješava taj problem.

Silverex proizvodi

745,00 HRK po komadu Silverex tuš
50,00 HRK po komadu Silverex sapun
29,00 HRK po komadu Junior četkica za zube
175,00 HRK po komadu Silverex filter za tuš
136,00 HRK po komadu Silverex krema
Silverex proizvodi nisu testirani na životinjama, ne sadrže konzervanse, parabene, dodane sintetičke mirise i bojila, nisu komedogeni.