sapun za svakodnevnu primjenu

sapun na bazi srebra

Sastojci: Sastoji se od preko 50 izuzetnih sastojaka od kojih je najvažnije srebro. Neki od ostalih sastojaka: kokosovo ulje, maslinovo ulje, blagotvorna zelena glina, alge, kamilica, vitamin E

Uporaba: Svakodnevno nasapunati željeno područje, ostaviti par minuta i zatim isprati. Sapun je pogodan za cijelu obitelj posebno za osobe s problematičnom kožom.

Savjet: Za optimalne rezultate koristiti u kombinaciji sa Silverex kremom. Redovitom uporabom sapuna sprečava se nastanak novih nepravilnosti.

Srebro u sapunu ima svojstva antibiotika i antiseptika te eliminira bakterije, viruse i gljivice. Prijateljski reagira na kožu tako što čuva zdrave stanice a djeluje samo na patogene. Srebro iz sapuna ne prodire u kožu već djeluje na samoj površini.

Akne na licu, leđima, dekolteu i rukama - Sapun je posebno učinkovit ukoliko se koristi 2 puta na dan.
Neugodni mirisi – ukoliko se koristi ispod pazuha mogu se smanjiti dezodoransi. Također može se koristiti i za neugodne mirise na stopalima.
Pranje kose – kod kratke kose koja se masti i peruta sapun pomaže da smiri vlasište.
Problemi na koži – za različite ekceme, keratoze, neka otvorena područja i sve što ima uzročnik bakteriju, virus i gljivicu.
Intimna njega – može se koristiti za pranje intimnih područja.
Higijena tijela – za svakodnevnu higijenu tijela
Gljivice na stopalima – samostalno ili uz određenu kremu protiv gljivica vrlo učinkovito rješava taj problem.

Silverex proizvodi nisu testirani na životinjama, ne sadrže konzervanse, parabene, dodane sintetičke mirise i bojila, nisu komedogeni.