Smiljana Cvitanovic Silverex

Prirodna kozmetika je postala globalni trend posljednjih godina. S jedne strane, potrošači sve više razumiju osjetljivu ravnotežu prirode i čovjeka i smatraju da je treba očuvati, a s druge strane, proizvođači dobivaju brojne dokaze o štetnosti različitih kemijskih tvari koje se uobičajeno koriste u konvencionalnoj kozmetičkoj industriji.

Silverex proizvodi imaju izuzetne sposobnosti da štite, regeneriraju i pomlađuju kožu, sprječavaju isušivanje i održavaju elastičnost kože, najvećem čovjekovom organu koji u prvih 7 minuta upija sve naneseno. Svi Silverex proizvodi sadrže prirodne sirovine koje se ponašaju prijateljski prema koži i okolišu. Prednosti prirodne kozmetike su nanošenje na kožu proizvoda proizvedenih iz osnovnih prirodnih sastojaka koji ne sadrže parabene, umjetne boje, mirise i konzervanse, certificiranih od strane mjerodavnih institucija, proizvoda koji nisu testirani na životinjama. Prirodna kozmetika, zato što nema umjetnih konzervansa, uvijek je svježe proizvedena.
To još jednom potvrđuje ukazano povjerenje potrošača te njihovo visoko mišljenje o kvaliteti i učinkovitosti Silverex proizvoda.

Smiljana Cvitanović, dipl. ing. kemije
CHAMOMILLA D.O.O. (LAVANDA)
Dubrovačka 65
21000 Split

Silverex proizvodi nisu testirani na životinjama, ne sadrže konzervanse, parabene, dodane sintetičke mirise i bojila, nisu komedogeni.