Akne Bubuljice

Akne, bubuljice, prištići, sve su to sinonimi za istu, neugodnu pojavu koja nas često spriječava da zablistamo u svoj svojoj ljepoti. Čelo, obrazi, brada, prsište, leđa, ramena i nadlaktice mjesta su na kojima akne najviše vole pojavljivati. S obzirom da je riječ o najizloženijim dijelovima tijela, razumljiva je odlučnost onih koji ih se žele riješiti. Zato bi Silverex sprej trebao postati nezaobilazno sredstvo njege i antibakterijskog djelovanja na vašoj koži koja se što prije želi osloboditi infekcije. Silverex spreju kredibilitet daje voda obogaćena ionima srebra lakše prodire duboko u pore kože, čisti je i štiti od negativnih vanjskih učinaka. Ionizirana voda trenutačno umiruje kožu te djeluje na smanjenje alergijskih reakcija.

Korištenje Silverex sapuna riješiti će vašu kožu sitnih mitesera i očistiti će vaše pore. Savjetujemo da pustite Silverex sapun na koži da djeluje jednu minutu, nakon toga isperite i ručnikom laganim kružnim pokretima izmasirajte lice. Nakon toga pošpricajte Silverex sprejem. Uskoro ćete zaboraviti na bilo kakve kreme i slične preparate za njegu kože koje se gomilaju u vašoj kupaonici.

Silverex proizvodi nisu testirani na životinjama, ne sadrže konzervanse, parabene, dodane sintetičke mirise i bojila, nisu komedogeni.