Suh Gruba Kozal

Iako mnogi smatraju da suha koža i nije neki ozbiljan problem već je samo neugodna na dodir i neugledna izgledom, ona može uzrokovati ozbiljnije i dugotrajnije zdravstvene probleme, ukoliko se ne njeguje dovoljno.

U većini slučajeva, srećom, suha koža je uglavnom posljedica vanjskih faktora, pa na taj način može biti u potpunosti ili barem djelomično pod kontrolom.

Suha koža je često popraćena i crvenilom. Statistike pokazuju da čak preko 60% žena iznad 25 imaju problema sa crvenilom kože te ga svakodnevno pokušavaju prikriti puderima i raznim kozmetičkim proizvodima.

Raspršivanje Silverex spreja kožu će učiniti hidratantnom i zdravom, neutralizirati će crvenilo i stvorit će najbolju podlogu za šminku nudeći vašoj koži najbolje antibakterijsko sredstvo, što svakako nije nevažno.

Korištenje Silverex spreja omogućava mekoću i svilenkast izgled kože, te zdravu i lijepu kožu. Bez pretjerivanja, osjećaj u vlastitoj koži bit će neobično ugodan i nesvakidašnji.

Silverex proizvodi nisu testirani na životinjama, ne sadrže konzervanse, parabene, dodane sintetičke mirise i bojila, nisu komedogeni.