Nadrazenost Koze Makeup

Koža je većini visoko na ljestvici prioriteta, ne samo što je najizloženija pogledima, već je u velikoj mjeri izložena mnogobrojnim negativnim učincima koji djeluju na zdravlje kože, ali i cijelokupnog organizma. Kako bi se na pravilan i prirodan način brinuli da naša koža bude zdrava i lijepa, zakoračite korak ispred drugih i osigurajte si dugoročno zdravu i njegovanu kožu Silverex proizvodima.

Ukoliko je vaša koža nježna i osjetljiva, teško ćete pronaći adekvatan make up koji neće nadražiti vašu kožu ili čak i pogoršati njezino postojeće stanje. Većina kozmetičkih proizvoda sadrži sastojke poput umjetnih mirisa, konzervansa i sličnih sastojaka koji u kombinaciji sa osjetljivom kožom mogu uzrokovati nepoželjne reakcije. Kozmetički proizvodi za koje možete pronaći na tržištu imaju na svojoj deklaraciji minimalno pet sastojaka, koji u kombinaciji negativno djeluju na vašu kožu. Upravo zbog toga, koristite Silverex sprej kao podlogu za nanošenje make up-a, da bi spriječili iritacije kože. Korištenje Silverex spreja je potpuno bezopasno za vašu kožu, jer nema mogućnosti nastajanja nuspojava i pogodan je za sve tipove kože. Koristite Silverex sprej kao odličnu podlogu za make-up, te nakon otklanjanja make up-a raspršite srebrnu vodu po vašem licu i ono će vam zahvaliti prirodnom ljepotom.

Silverex proizvodi nisu testirani na životinjama, ne sadrže konzervanse, parabene, dodane sintetičke mirise i bojila, nisu komedogeni.