Crvenilo Koze Brijanje

Svakodnevna briga i obveza za većinu muškaraca je brijanje područja lica, koje izvršavaju kako bi se svojim izgledom u potpunosti prilagodili estetskim i higijenskim normama suvremenog društva. Mnogi među vama često nemaju vremena niti volje obrijati se, ali taj zadatak ipak izvrše.

Brijanje je u današnje vrijeme prilično jednostavan tretman zahvaljujući električnim uređajima. Oni koji se briju na klasičan način – britvicama, moraju proći kompliciraniji put, a nerijetko je produkt obrijano lice puno rana i crvenila.

Kao i kod depiliranja i brijanje može izazvati i alergijske reakcije koje će Silverex sprej u potpunosti neutralizirati.

Čak i najgrublja muška koža će djelovanjem spreja postati nježna i prozračna i odisati zdravljem i svježinom. Silverex sprej nekoliko puta raspršite po obrijanom djelu lica i rane i crvenila u kratkom vremenu će nestati.

Upotrebom Silverex spreja u ovim situacijama štedite i novac jer nije potrebno kupovati različite losione i dezinfekcijska sredstava koje inače koristite nakon brijanja.

Silverex proizvodi nisu testirani na životinjama, ne sadrže konzervanse, parabene, dodane sintetičke mirise i bojila, nisu komedogeni.