Crvenilo Koze

Sunčeve opekline nastaju prekomjernim izlaganjem ultraljubičastim zrakama iz sunca. Koža pocrveni, nateče, peče, postaje osjetljiva na dodir i bolna već nekoliko sati nakon izlaganja suncu i to ovisno o tipu kožnog pigmenta koji imate.

Istraživanja pokazuju da od alergije na sunce odnosno foto-dermatoze pati oko 20 % ljudi, a alergija se javlja deset puta češće kod žena i osoba svijetlije puti. Osobe svijetlije puti prati veća vjerojatnost za dobivanje sunčevih opeklina. Opekline od sunca na koži prati crvenilo kože, pojava bolova, otoka ili nastajanja mjehurića i bubuljica na dijelu tijela koje je prekomjerno izlagano suncu. Opekline su posebno nezgodne na prsnom i prednjem potkoljeničnom dijelu tijela. Kod nekih ljudi reakcije na prekomjerno sunčanje mogu biti i osipi po cijelome tijelu. Ukonite sunčeve opekline, crvenila i osipe kože koristeći Silverex sprej kojeg samo raspršite po tijelu i to nekoliko puta na dan.

Korištenjem Silverex spreja i Silverex tuša brzo ćete se riješiti problema crvenila kože, te ćete na taj način štiti kožu od preuranjenog starenja, zadebljanja, isušenosti, neelastičnosti i problema grube kože. Za opekotine višeg stupnja preporuča se korištenje kombinacije Silverex sapuna i Silverex tuša, rezultati su fantastični!

Silverex proizvodi nisu testirani na životinjama, ne sadrže konzervanse, parabene, dodane sintetičke mirise i bojila, nisu komedogeni.