Gljivicna Infekcija

Gljivice na koži učestali su problem koji ne izaziva veće probleme, ali ih je potrebno kvalitetno tretirati kako bi se spriječilo širenje infekcije.

Ukoliko se ne tretiraju na odgovarajući način mogu dovesti do trajnih posljedica na zahvaćenim područjima kože.

Gljivične infekcije najčešće se javljaju kod osoba slabijeg imuniteta te ih se one teže riješavaju. Gljivične infekcije se najčešće javljaju na koži, sluznici usne šupljine, tjemenu, na noktima i između prstiju.

Osobna higijena je veoma bitna, no bez obzira na to koliko često se kupali, tuširali, prali ruke i slično, to ne mora značiti da ste se riješili bakterija, potencijalnih stvaraoca zaraza. Svaki dan dolazite u kontakt sa raznim bakterijama, kroz stvari koje dirate i upotrebljavate; bili to gumbi u liftu, tipkovnica kompjutera, novac, javni prijevoz ili vaš dom. Ukoliko te bakterije na vašoj koži uzrokuju razne gljivice te postanu neugodne potrebno ih se riješiti prije nego se one prošire na ostale dijelove tijela. Ukoliko na koži imate neku gljivičnu infekciju, riješite se neugodnog svrbeža, peckanja i crvenila nastalih od gljivičnih infekcija na jednostavan i sasvim prirodan način, koristeći Silverex proizvode. Srebro unutar Silverex proizvoda dokazano uništava više od 650 vrsta bakterija, klica, virusa i gljivica.

Silverex proizvodi nisu testirani na životinjama, ne sadrže konzervanse, parabene, dodane sintetičke mirise i bojila, nisu komedogeni.