Perutanje Koze Lica

Crvenilo, perutanje, iritacije, svrbež... često opisuju stanje vašeg lica? Dobra je vijest da se ovo stanje može ublažiti ili potpuno izbjeći uz pravilnu njegu.

Perutanje i ljuskanje kože, praćeno crvenilom kože može biti simptom seboreičnog dermatitisa, a često se manifestira na koži oko nosa, na području čela iznad nosa ili na području brade. No to može biti i normalna pojava na koži, tzv. deskvamacija, odnosno odbacivanje gornjih slojeva kože – mrtvih stanica epiderme u sitnim ljuskicama, koje se konstantno nadomještaju novim stanicama.

Kada je u pitanju perutanje kože, potrebno je pomno birati proizvode sa prirodnim sastojcima jer često kozmetički proizvodi sadrže agresivne sastojke koji mogu samo pogoršati stanje kože lica.

Silverex exclusive krema za lice oslanja se na prirodne sastojke koji direktno utječu na perutanje kože, kao što su shea maslac, maslinovo ulje i srebro. Krema će zaštititi lipidni sloj kože i regenerirati oštećeni površinski sloj kože. Silverex exclusive kremu koristite ujutro i navečer.

Silverex proizvodi nisu testirani na životinjama, ne sadrže konzervanse, parabene, dodane sintetičke mirise i bojila, nisu komedogeni.