Mm

Prije sudjelovanja u nagradnom natječaju, molimo Vas proučite Pravila nagradnog natječaja.

Članak 1. Organizator

Organizator nagradnog natječaja pod nazivom „100 četkica za 100 osmijeha“ je SILVEREX.hr

brend by Protega d.o.o. (sjedište: 22. lipnja 3, 51000 Rijeka, Hrvatska (Croatia) OIB: 92282323960) dalje u tekstu „Organizator“.

Nagradni natječaj se priređuje u cilju promidžbe Silverex UF i Junior četkica za zube.

 

Članak 2. Trajanje

Nagradni natječaj započinje 7.12.2015. i završava u onom trenutku kada se na njega prijave 100 sudionika.

Članak 3. Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe starije od 12 godina koje su građani Republike Hrvatske.

Članak 4. Način sudjelovanja

Sudjelovanje se ostvaruje putem Silverex.hr Facebook stranice. Sudionici nagradnog natječaja moraju ispuniti slijedećih 5 zadataka.

1.       „Lajkati „ Silverex.hr Facebook stranicu ukoliko to već nisu učinili.

2.       „Lajkati“ objavu koja se odnosi na nagradni natječaj.

3.       Ostaviti komentar ispod objave s naznakom koju četkicu želite (za odrasle UF ili djecu Junior) i koju boju (plavu, rozu, zelenu ili ljubičastu)

4.       Podijeliti objavu na svoj Facebook zid javno (public)

5.       U inbox poslati jednu „nasmiješenu“ fotografiju sebe (selfie)

Članak 5. Osvajanje nagrade

Prvih 100 osoba koje ispune točno navedenih 5 zadataka iznad osvajaju četkicu za zube.

Članak 6. Diskvalificiranje

Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati sudionike u sljedećim slučajevima:

• Sudionike koji prekrše ova pravila

• Sudionike za koje se sumnja da nisu ispunili sve korake kvalifikacija za natječaj.

• Sudionike koji se koriste lažnim profilima.

Članak 7. Predaja nagrada

Sto izabranih sudionika, dobiti će nagradu poštom na kućnu adresu, a troškove poštarine snosi organizator.

Članak 8. Pravila Facebook stranice

Facebook nije odgovoran za promociju niti ima veze s istom te ga se oslobađa svake odgovornosti spram svakog pojedinog sudionika. Facebook ni na koji način ne sponzorira ili upravlja natječajem niti je isti ikako povezan s Facebookom te sudionik natječaja podatke ostavlja organizatoru, a nikako Facebooku.

Članak 9. Zaštita osobnih podataka

Prijavom u nagradni natječaj sudionici su izričito suglasni da Organizator kao voditelj zbirke osobnih podataka  mogu koristiti i procesirati podatke u svrhu provođenja nagradnog natječaja.

Sudjelujući u Natječaju, sudionik prihvaća i odobrava da se podaci i fotografije koje pruži, pohrane i koriste isključivo u svrhu promotivnih aktivnosti Sillverex.hr brenda.

Voditelj zbirke osobnih podataka kao i Administrator facebook stranice u kojoj se provodi natječaj, rukovati će podacima prema standardima koje propisuje zakon o čuvanju osobnih podataka. Podnošenje podataka za ovaj nagradni natječaj je dobrovoljno. U slučaju ako sudionik smatra da je obrada baze podataka u suprotnosti sa zaštitom njegove privatnosti ili u suprotnosti sa zakonom, može se obratiti Organizatoru. Voditelj zbirke osobnih podataka neće otkriti ili ustupiti podatke trećim osobama. Dobitnici nagradnog natječaja izričito su suglasni da Organizator može koristiti njihovo ime i adresu (navodeći samo grad) u svezi primopredaje nagrade u člancima i reportažama bez ikakvih nadoknada u svrhu javne obavijesti o rezultatima nagradnog natječaja.

Članak 11. Opće odredbe

Sudionici automatski prihvaćaju aktualna službena pravila samom prijavom za sudjelovanje u nagradnom natječaju. Organizator zadržava pravo promjene ovih Pravila, a o tome će svi sudionici biti pravovremeno obaviješteni. Organizator ili bilo koje poduzeće angažirano od strane Organizatora za izvršenje nagradnog natječaja ne preuzimaju odgovornosti i otklanjaju bilo kakvu vrstu odštete ili nadoknade u vezi troškova, oštećenja ili gubitka nastalog zbog kašnjenja radi nedostatka u provedbi nagradnog natječaja, te tijekom sudjelovanja u istom. Organizator neće podijeliti nikakve dodatne nagrade osim navedenih u ovim pravilima.

 

U Rijeci, 07.12.2015.

Protega d.o.o. Organizator

Silverex proizvodi nisu testirani na životinjama, ne sadrže konzervanse, parabene, dodane sintetičke mirise i bojila, nisu komedogeni.