Levarda Suzana

Suzana Levarda, dr. med. specijalista dermatovenerolog

Matice hrvatske 9

21204 Dugopolje

021/688-708

suzana.levarda@mcanaliza.org

Silverex sapun je visoko vrijedan proizvod za svakodnevne higijenske potrebe te kao terapijski preparat u tretiranju akni te u svakodnevnoj toaleti ulkusa, dekubitusa i rana na koži. Silverex sapun čisti kožu lica i tijela na prirodan način a istovremeno i njeguje kožu.

Da bi izbjegli isušivanje kože te moguće iritativne pa i alergijske popratne nuspojave tijekom uporabe standardnih parfimiranih higijenskih pripravaka savjetuje se Silverex sapun, koji se koristi u svakodnevnoj njezi za održavanje čiste i zdrave kože lica i tijela.

Na taj način sprječavamo pretjerano isušivanje kože te moguću senzibilizaciju kože, a kasnije i moguće doista " ozbiljne " alergijske reakcije nastale na parfeme i boje. Silverex sapun se pokazao iznimno učinkovit u tretiranju akni jer čestice srebra koje su u sastavu sapuna sprječavaju nastanak i razvoj akni.

Preparat čisti kožu od nečistoće koja se nakupljanju tijekom dana na prirodan način i istovremeno suprimira stvaranje novih upalnih promjena. Iznenađujuće dobri rezultati zapaženi su tijekom uporabe Silverex sapuna u svakodnevnoj njezi kože . U samo par tjedana, svakodnevnom uporabom, zapaženo je značajno smanjenje upala te ubrzana epitelizacija i zarastanje rana.

Silverex proizvodi nisu testirani na životinjama, ne sadrže konzervanse, parabene, dodane sintetičke mirise i bojila, nisu komedogeni.