Zastita Zubnog Mesal

Usna šupljina i zubno meso su jedno od najdelikatnijih područja, te je važan faktor u održavanju kompletnog ljudskog zdravlja, tvrde stručnjaci. Zato je upala zubnog mesa, poznata i kao gingivitis, pritom velika smetnja.

Čak 80 posto djece oboli od gingivitisa, a odrasli su zahvaćeni u još većoj mjeri. Gingivitisa je više vrsta, a sve ih odlikuje progresivno loše djelovanje na usnu šupljinu koje se uslijed ove bolesti počinje rasipati već u ranoj životnoj dobi.

Bakterijski plak i nedovoljna briga o usnoj šupljini prvi su uzroci pojave upale zubnog mesa. Zubno meso je tada otečeno i bolno i krvari i na najmanji dodir, ponekad i spontano. Iskustva korisnika pokazuju kako je našim sprejem moguće prevenirati pojavu gingivitisa.

Ukoliko vam je već dijagnositiran, bez ustručavanja koristite Silverex sprej i simptomi će postati manje izraženi, a upala će s vremenom potpuno nestati. Svakodnevnog koristite Silverex sprej na način da pustite tri minute srebrnu vodu da djeluje u usnoj šupljini. To će preventirati razne upale i probleme koje su pojavljuju u usnoj šupljini.

Silverex proizvodi nisu testirani na životinjama, ne sadrže konzervanse, parabene, dodane sintetičke mirise i bojila, nisu komedogeni.