Svrbez Depilacija

Ženama depilacija pazuha, nogu i intimnih dijelova tijela uglavnom predstavlja neugodan tretman. Bez obzira na te neugodne situacije, depilacija je ipak dio ljudskih higijenskih i estetskih navika.

Osim što depiliranje zna biti bolno pa i skupo, ono donosi i neugodne nuspojave, poput alergijskih reakcija kao što su svrbež i crvenilo dijelova tijela podvrgnutih depilaciji.

Oblici depilacija su različiti, ovisno o dijelu koji se depilira, ali jasne su poruke stručnjaka po kojima zbog postojanja limfnih čvorova svakako nije preporučljivo agresivnim sredstvima depilirati područje pazuha i genitalija. Upravo na tim mjestima postoji mogućnost pojave gnojnih upala i urastanja dlaka.

Ukoliko se depilirate sami, pojava alergija je povećana. Kako biste prevenirali iste, poslužite se Silverex sprejem i Silverex tušem prije i poslije depilacije.

Obilno natopite depilirana mjesta kako biste se osigurali od neželjenih reakcija koje vam mogu upropastiti tretman. Osim što ćete izbjeći alergijske reakcije, koža će na tim mjestima postati glatka i nježna, baš kako ste i željeli prije depiliranja.

Silverex proizvodi nisu testirani na životinjama, ne sadrže konzervanse, parabene, dodane sintetičke mirise i bojila, nisu komedogeni.