Dezinfekcija

Ruke predstavljaju dio našeg tijela koji je najizloženijim mikroorganizmima, te je njihova higijena iznimno važna jer se prljavim rukama i neposrednim ili posrednim kontaktom preko predmeta, hrane ili materijala s kojima one dolaze u doticaj, šire mnoge zaraze.

Ostati svjež kod sportskih aktivnosti, u avionu ili automobilu imperativ je današnjeg vremena. Puno je lakše to zamisliti nego ostvariti. Naime, bakterije i klice se tijekom putovanja ili bavljenja sportom još učinkovitije nakupljaju u tijelu. No, ni to nije dovoljno opravdanje za manjak higijene.

U svim navedenim situacijama dovoljno je Silverex sprej raspršiti jednom do dva puta prema površini lica, ruku ili dijela tijela koji želite dezinficirati i svježina će doći automatski.

Suvišno je i napominjati kako ovakva primjena spreja istovremeno dovodi do znatne uštede dezodoransa i osvježavajućih maramica koje posebno tijekom putovanja obvezno rabimo u znatnim količinama. Silverex sprej u potpunosti je sposoban zamijeniti ova dezinfekcijska sredstva te postići bolji učinako od navedenih preparata.

Silverex proizvodi nisu testirani na životinjama, ne sadrže konzervanse, parabene, dodane sintetičke mirise i bojila, nisu komedogeni.