Garancija11

Naručujete bez rizika jer ako niste zadovoljni proizvodima možete ih vratiti u roku 60 dana i dobijete povrat novca, (umanjen za troškove poštarine), bez pitanja i objašnjenja.
Uvažavajući postojeći Zakon o zaštiti potrošača i trendove poštivanja klijenata na tržištu, i naši proizvodi podložni su vašim reklamacijama. Rok za reklamaciju je 60 dana, počevši od dana kada je kupnja ostvarena te se odnosi na sve proizvode osim Silverex sapuna i Silverex četkica za zube.. Moguće je reklamirati proizvod koji se prema vašim potrošačkim kriterijima nije pokazao dovoljno kvalitetnim i nije opravdao vaše povjerenje,odnosno iz bilo kojeg razloga nije pozitivno djelovao na vaše tijelo prilikom upotrebe
Takav proizvod je moguće u navedenom roku vratiti zauvijek ili ga zamijeniti za drugi isti. Tvrtka u ovakvim slučajevima također jamči povrat vašeg novca. Garancija se odnosi na kupnju proizvoda u tvrtci Protega d.o.o. na adresi 22.lipnja 3, 51000 Rijeka ili putem web shopa.

* garancija povrata novca ne odnosi se na artikle kupljene od drugih distributera ili prodajnih mjesta

Vaša Protega d.o.o.

Vaša košarica

Popis je prazan


Za svaku kupnju iznad 300,00 kuna poklanjamo BESPLATNU DOSTAVU

Silverex proizvodi nisu testirani na životinjama, ne sadrže konzervanse, parabene, dodane sintetičke mirise i bojila, nisu komedogeni.